NHG aankoopkeuring in Eindhoven

NHG aankoopkeuring in Eindhoven

Overweegt u de aankoop van een woning of pand, dan is een bouwkundige keuring een waardevolle investering die zich zeker terug betaald. Samen met het taxatierapport verschaft het helder inzicht in de daadwerkelijke waarde van een huis. Het geeft uitsluitsel omtrent verborgen gebreken, zoals houtrot of houtworm, die met name in oudere gebouwen veel voorkomen en voor veel schade kunnen zorgen.

NHG aankoopkeuring in Eindhoven

Op bouwkundigekeuring-eindhoven.nl vind u een handig overzicht van de verschillende bouwkundige aspecten. Hier kunt u de aangeboden keuringen vergelijken en vervolgens meteen een offerte laten toekomen.

NHG aankoopkeuring in Eindhoven

Er zijn ook een aantal aparte instanties die een dergelijke bouwkundige keuring verzorgen

  • Via Bouwkundige keuring eindhoven kunt u middels een visuele inspectie een objectief en betrouwbaar beeld krijgen van de bouwkundige staat van een pand. Hiervoor verzorgen zij een zogenaamde aankoopkeuring, waarbij alle visueel waarneembare elementen van de woning onder de loep genomen worden.
  • De kosten hiervoor bedragen vanaf € 350,00 bij bouwkundige keuring Eindhoven.

NHG aankoopkeuring in Eindhoven

  • Op bais van deze inspectie ontvangt u tevens een indicatie van de te verwachtten kosten voor reparatie en herstel van de woning indien deze vereist zijn.
  • Ook via bouwkundige keuring Eindhoven kunt u een keuring aanvragen. Zij voert over het hele land bouwkundige keuringen uit die aan alle wetten en normen voldoen en rekent hierbij geen voorrijkosten.
  • Via de Hypotheker kunt u een bouwkundige keuring uit laten voeren door Woningschouw.

Nationale Hypotheek Garantie

Tegenwoordig is het niet meer verplicht om een speciale bouwkundige keurig uit te laten voeren voor het verkrijgen van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie. Toch zijn er nog wel een aantal voorwaarden waaraan je dient te voldoen om over NHG te beschikken. Hier kunt u nalezen welke dat zijn.

 

Bouwkundige keuring Almere    Bouwkundige keuring Amsterdam  Bouwkundige keuring Den Haag  Bouwkundige keuring Haarlem  Bouwkundige keuring Rotterdam   Bouwkundige keuring Alkmaar  Bouwkundige keuring Utrecht   Bouwkundige keuring Amersfoort  Bouwkundige keuring Zaandam  Bouwkundige keuring Arnhem  Bouwkundige keuring Hilversum      Bouwkundige keuring Lelystad  Bouwkundige keuring Amstelveen