NHG aankoopkeuring appartement Eindhoven en omgeving

NHG aankoopkeuring appartement Eindhoven en omgeving

NHG aankoopkeuring appartement Eindhoven en omgeving: De Nationale Hypotheek Garantie beschermt u wanneer u onverhoopt ooit niet meer in staat bent om uw hypotheek af te lossen. Zij voorkomt het risico op een restschuld op uw hypotheek. Om in aanmerking te komen voor een hypotheek met NHG, dient u een zogenaamde NHG keuring uit te laten voeren.

Bouwkundige keuring Eindhoven verzorgt deze keuring geheel volgens de geldende eisen van de NHG. Hierbij worden (verborgen) gebreken in kaart gebracht, zoals houtworm, lekkage of houtrot maar ook algemene bouwtechnische aspecten worden in ogenschouw genomen om zo een helder beeld te schetsen van de bouwkundige staat van het pand. Dit gebeurd door middel van erkende, onafhankelijke bouwkundige inspectie.

NHG aankoopkeuring appartement Eindhoven en omgeving

Voor meer informatie en prijzen voor het laten uitvoeren van uw NHG keuring door Bouwtechnische keuring Eindhoven kunt u terecht op onze website, of neem telefonisch contact met ons op. Wij kunnen u dan meteen van alle informatie voorzien en nemen uw opdracht voor een NHG-keuring graag in ontvangst.

Dé aangewezen plek voor NHG aankoopkeuringen in Eindhoven en omgeving!

Indien u uw aankoopkeuring laat verzorgen door Bouwtechnische keuring Eindhoven, bent u ervan verzekerd dat het keuringsrapport geaccepteerd zal worden door uw hypotheekverstrekker. Bovendien voldoet het aan alle eisen om in aanmerking te komen voor de Nederlandse Hypotheek Garantie. Bouwtechnische keuring Eindhoven is immers gespecialiseerd in het uitvoeren van een dergelijke aankoopkeuring.

NHG aankoopkeuring appartement Eindhoven en omgeving

Om meer informatie te ontvangen omtrent de aankoopkeuring voor uw nieuwe huis of woning, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels het contactformulier of per telefoon. Onze prijzen vindt u op de website. Wij helpen u graag verder met het aanvragen van een bouwkundige keuring!

Het uitgebreide rapport dat Bouwkundige keuring Eindhoven voor u samenstelt, bevat niet alleen gedetailleerde informatie omtrent de bouwkundige status van het pand maar tevens een overzicht van de kosten die u kunt verwachten aan onderhoud en renovatie, zowel op het moment van aankoop als in de toekomst. Bouwkundige keuring Eindhoven is een bouwkundig ingenieursbureau met een select team van toegewijde specialisten.

Waarom Bouwkundige keuring Eindhoven?

  • Een uitgebreid rapport dat te allen tijde voldoet aan geldende normen en eisen voor de NHG.
  • Objectief rapport, opgesteld door een onafhankelijk bouwkundig expert en vervolgens digitaal aangeleverd.
  • Een helder overzicht van eventuele gebreken van een pand en de te verwachtten kosten voor herstel en reparatie.
  • Tevens een uitstekende basis voor het bepalen en onderhandelen van de juiste koopprijs voor de woning.