Bouwkeuring woning of bedrijfspand Eindhoven

Bouwkeuring woning of bedrijfspand Eindhoven

Bij het kopen (of verkopen) van een huis, woning of bedrijfspand bent u wettelijk gezien zelf verantwoordelijk voor melding en onderzoek. Dit wil zeggen dat u als verkoper volledige en juiste informtie omtrent de staat van het gebouw dient te verschaffen, terwijl de koper zelf verantwoordelijk is om eea. na te lopen op juistheid en volledigheid. Nadat de koop gesloten is, kan geen van beide partijen hier in principe nog op terugkomen.

Bouwkeuring woning of bedrijfspand Eindhoven

Om u hiertegen te beschermen wordt u geacht voor aan- of verkoop een bouwtechnische keuring uit laten voeren voor het object in kwestie. Bouwtechnische keuring Almere is hiervoor het aangewezen adres! Zo voorkomt u nare verassingen in de toekomst, en weet u precies wat u financieel kunt verwachten.

Bouwkeuring woning of bedrijfspand Eindhoven

De genoemde bouwtechnische keuring verwerkt Bouwkundige Keuring Almere voor u in een officieel bouwtechnisch rapport. Dit rapport vormt een ideale basis voor het vaststellen van een correcte verkoopprijs, en geeft tevens een helder beeld van de exacte technische staat van het pand/de woning die u op het oog heeft.

Bouwkeuring woning of bedrijfspand Eindhoven

Het bouwtechnisch rapport geeft u glashelder inzicht in de benodigde herstel-en onderhoudswerkzaamheden, zowel op het moment van aankoop als in de toekomst. Hiervoor worden alle te verwachtten kosten op een rijtje gezet, inclusief eventuele verbouwingen welke u door wilt laten voeren, en geven wij u graag advies omtrent de verschillende mogelijkheden om eea. aan te pakken en uit te laten voeren. Zo weet u precies waar u als koper/verkoper aan toe bent.

Prijzen bouwtechnische keuring

Voor het bepalen van de kosten voor een dergelijke bouwtechnische keuring incl. het opstellen van bijbehorend rapport kijken wij naar het totale oppervlak van het pand/de woning. Ook het bouwjaar en het type woning/ vrijstaand huis zijn mede bepalend voor de prijs

 

Bouwkundige keuring Almere    Bouwkundige keuring Amsterdam  Bouwkundige keuring Den Haag  Bouwkundige keuring Haarlem  Bouwkundige keuring Rotterdam   Bouwkundige keuring Alkmaar  Bouwkundige keuring Utrecht   Bouwkundige keuring Amersfoort  Bouwkundige keuring Zaandam  Bouwkundige keuring Arnhem  Bouwkundige keuring Hilversum      Bouwkundige keuring Lelystad  Bouwkundige keuring Amstelveen