NHG aankoopkeuring huis in Eindhoven

NHG aankoopkeuring huis in Eindhoven

NHG aankoopkeuring huis in Eindhoven door een onafhankelijk bouwkundig ingenieur.NHG aankoopkeuring huis in Eindhoven

Een professioneel, onafhankelijk bouwtechnisch advies is van onschatbare waarde bij het kopen van een woning of bedrijfspand. Het geeft een gedetailleerd beeld van de daadwerkelijke status van het object, en voorkomt op die manier nare verassingen achteraf. Bouwtechnische keuring Eindhoven is een bouwkundig adviesbureau gespecialiseerd in dergelijke bouwkundige inspecties. Bij ons kunt u terecht voor alle vragen op bouwtechnisch terrein en objectieve bouwkundige rapportage hiervan.

NHG aankoopkeuring huis in Eindhoven

Wat zijn de voordelen van een bouwtechnische aankoopkeuring?

Uiteraard vindt u het belangrijk om precies te weten wat u koopt, hoe de daadwerkelijke bouwtechnische  staat van het pand of woning is die u op het oog heeft en of er geen verborgen gebreken zijn. Bij een dergelijke keuring wordt onder andere gekeken naar de volgende elementen van het huis:

  • de fundering
  • de dakconstructie
  • de schoorsteen
  • het schilderwerk
  • en meer.

Normaal gesproken vindt de bouwtechnische inspectie plaats vóór het sluiten van de koop. In geval van nieuwbouw gebeurt dit idealiter vóór de overdracht. Niet alleen wordt hierbij de actuele bouwtechnische staat van het pand nagelopen, ook wordt er gekeken naar aandachtspunten voor onderhoud en wat u dat in de toekomst zal gaan kosten.